JUNNUKARATE


Toimintaidea ja tavoitteet

Junnukarate on 7-12-vuotiaiden lasten ryhmä, jossa perehdytään karaten perustekniikoihin ja harjoitellaan leikinomaisen liikunnan avulla monipuolisia liikunnallisia taitoja. Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät, sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja. Junnukaratessa pyritään luomaan lapselle innostus liikuntaa kohtaan koko loppuelämäksi. Toiminta on Tähtiseura-laatumerkin arvojen mukaista.

Junnukarate syksy 2018

Ryhmäkuva syksy 2018

Aloittaminen

Junnukaraten alkeiskurssit alkavat elo-syyskuussa ja tammikuussa. Parissa ensimmäisessä harjoituksessa voi käydä tutustumassa toimintaan ja sen jälkeen päättää, haluaako jatkaa ryhmässä.

 

Harjoitukset

Junnukarateharjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 ja perjantaisin klo 18–19 Tennarissa.

Harjoituksien rakenne on seuraavanlainen:

Alkulämpö ja verryttely
Karate- ja taitoharjoittelu
Loppuharjoitus/leikki/venyttely/rauhoittuminen

 

Vyökokeet

Vyökokeita järjestetään kaksi kertaa lukukaudessa. Vyökoemaksu on 5 €. Ilmoittautuminen tapahtuu myClubissa.

 

Kauden päätösjuhlat

Lukukauden loppupuolella pidetään päätösjuhlat. Syyslukukaudella järjestetään pikkujoulut ja kevätlukukaudella kesäjuhla/leiri.

 

Harjoittelumaksu

Junnukaraten harjoittelumaksu on 80 €/lukukausi. Alkeiskurssimaksu on 100 €, joka sisältää harjoittelupuvun ja harjoituspassin ja mon-merkin. Harjoituspassin ja mon-merkin saa ensimmäisten vyökokeiden jälkeen.

 

Kisaryhmä

Junnukaratessa harjoittelee erikseen kisaryhmä, joka panostaa kilpailuun karateottelussa ja/tai katassa eli liikesarjassa. Kilpailemisesta ja kisaryhmään pyrkimisestä kiinnostuneen junnun vanhemmat voivat olla Jaanaan yhteydessä lisäinformaation saamiseksi.

 

Nuorten ryhmään siirtyminen

Junnukaraten harjoittelija siirtyy Nuorten ryhmään 11-14 vuotiaana. Harjoittelija voi siirtyä harjoittelemaan Nuorten ryhmään kokonaan tai osittain riippuen harjoittelijan koosta, taitotasosta ja vyöarvosta. Siirtymisestä sovitaan Junnukaraten vastuuohjaajan kanssa.

 

Vastuuohjaaja

Jaana Perttilä
Email: jaana.perttila(ät)lohjankamppailukeskus.fi
Puh: 050-5456786

 

Tiedotteet

Junnukaraten kausitiedotteet ja muut tärkeät tiedotteet löytyvät myClubista.

 

Kausisuunnitelma syksy 2019

Lue kausisuunnitelma klikkaamalla tästä.

 

Junnuvyökoevaatimukset

Lue vyökoevaatimukset klikkaamalla tästä.

 

 

 Syksy 2018:

 


LKK / Tennari

LKK / Perttilän sali