SPORTSKARATE LOHJA

 

 

Toimintaidea ja tavoitteet:

Lohjan Kamppailukeskuksen kisaryhmä on nimeltään Sportskarate Lohja. Sportskarate Lohja on kansainvälisen kilpakarateen keskittyvän Sportskarate -yhteisön jäsen. Tämä mahdollistaa otteluun ja tavoitteelliseen urheiluun ja kilpailuun keskittyvän karaten harrastaminen. Sportskarate-yhteisö tuo laadukkaan, modernin ja kansainvälisen toimintamallin kilpakaraten toiminnan toteuttamiseen seurassa. Sportskaratessa on perinteisen karaten tapainen vyökoejärjestelmä, mutta vyöt suoritetaan ottelutekniikat ja -taktiikat edellä. Lisäksi vyökokeet pitävät sisällään erilaisia mm. fyysisiä testejä.

Lohjan Kamppailukeskus on toinen Sportskarate -yhteisöön liittynyt seura Suomessa. Pääkaupunkiseudulla Vantaalla toimii Sportskarate.fi. Lisäksi Kuopiosta liittyy OneMOve Ry:n karatejaos Sportskarate-yhteisöön. Sportskarate-seurojen välillä tehdään yhteistyötä.

Sportskarate on tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti. Tavoitteet rakennetaan portaittaisesti:

  • Tavoitetaso 1: Pärjääminen nuorten kilpailuissa (1-2 vuotta)
  • Tavoitetaso 2: Paikka nuorten haastaja/maajoukkueryhmässä (1-4 vuotta)
  • Tavoitetaso 3: Nuorten maajoukkue-edustus (3-6 vuotta)
  • Tavoitetaso 4: Nuorten huipputaso omassa sarjassa, kansainvälinen menestys, kilpaileminen ja menestys aikuisten sarjoissa (6 vuotta)

 

Aloittaminen:

Sportskaraten aloittamisesta voi olla yhteydessä Jussi Säilään.

 

Vastuuohjaaja:

Sportskaraten valmennuksesta Lohjan Kamppailukeskuksessa vastaa Jussi Säilä. Hän toimii tällä hetkellä myös Suomen Karatemaajoukkueen nuorten valmentajana.

Jussi Säilä, jussi.saila77(at)gmail.com, 050 411 5586


LKK / Tennari

LKK / Gruotilan sali