SPORTSKARATE LOHJA

Sportskarate Lohja 

SPORTSKARATEN ALKEISKURSSI ALKAA LOHJALLA!

Sportskarate on täysin urheilukaraten harjoitteluun keskittyvä harrastus. Sportskarate antaa hyvät valmiudet kilpaurheiluun ja tavoitteelliseen harjoitteluun. Lajissa kehittyy lajiominainaisuuksien lisäksi mm. nopeus, voima ja liikkuvuus.

Sportskaratessa on perinteisen karaten tapainen vyökoejärjestelmä, mutta vyöt suoritetaan ottelutekniikat ja -taktiikat edellä. Lisäksi vyökokeet pitävät sisällään erilaisia mm. fyysisiä testejä.

Lohjan kamppailukeskus on osana kansainvälistä Sportskarate-yhteisöä, mikä tuo laadukkaan ja modernin kilpakaraten toimintamallin. Lohjan Kamppailukeskus on toinen Sportskarate -yhteisöön liittynyt seura Suomessa. Pääkaupunkiseudulla Vantaalla toimii Sportskarate.fi. Lisäksi Kuopiosta liittyy.  OneMOve Ry:n karatejaos Sportskarate-yhteisöön. Sportskarate-seurojen välillä tehdään yhteistyötä.

Katso Sportskarate -esitys

Sportskarateharjoitukset 

Sportskarateharjoitusten alaikäraja on 7-vuotta.  Yläikäraja on syksyllä  2021 15-vuotta.  

Harjoitukset viikoittain

 • Ma 17.00-18.00 Sportskarate-harjoitus Lohjan Kamppailukeskuksen sali (Kuuselankuja 4, Lohja)
 • Ke 18.00-19.00 Sportskarate-harjoitteita osa karateharjoituksia. Liikuntakeskus Tennari, tatamisali (Rantapuisto 45. Lohja)
 • Näiden lisäksi on mahdollisuus käydä perinteisen karaten alkeistunneilla.  

   

  Varusteet:

  Harjoituksiin varusteeksi mukaan t-paita, verkkarit ja juomapullo. Harjoituksiin ei saa tulla sairaana, jos on flunssa/koronaoireita, altistunut tai karanteenissa. Jokainen pesee kädet saippualla ennen treenejä. Harjoittelupaikoilla on saatavilla käsidesiä.

  Harjoitusmaksut (sisältyvät karaten harrastusmaksuun): 

  oJunioriharrastajat  80 euroa / kausi

  oAikuiset 120 euroa / kausi

  Lohjan Kamppailukeskus ei vastaa harjoituksissa, salilla, leireillä tai näytöksissä sattuneista vahingoista tai tapaturmista. Harjoittelija hankkii itse itselleen tarvittavat vakuutukset.

Toimintaidea ja tavoitteet:

 

 

 

Kisaryhmä - LKK SPORTSKARATE

Sportskaraten  kisaryhmä tarkoitettu kilpailemisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti. Tavoitteet rakennetaan portaittaisesti:

 • Tavoitetaso 1: Pärjääminen nuorten kilpailuissa (1-2 vuotta)
 • Tavoitetaso 2: Paikka nuorten haastaja/maajoukkueryhmässä (1-4 vuotta)
 • Tavoitetaso 3: Nuorten maajoukkue-edustus (3-6 vuotta)
 • Tavoitetaso 4: Nuorten huipputaso omassa sarjassa, kansainvälinen menestys, kilpaileminen ja menestys aikuisten sarjoissa (6 vuotta)

 

Aloittaminen:

Sportskaraten aloittamisesta voi olla yhteydessä Jussi Säilään.

 

Vastuuohjaaja:

Sportskaraten valmennuksesta Lohjan Kamppailukeskuksessa vastaa Jussi Säilä. Hän toimii tällä hetkellä myös Suomen Karatemaajoukkueen nuorten valmentajana.

Jussi Säilä, jussi.saila77(at)gmail.com, 050 411 5586


LKK / Tennari

LKK / Gruotilan sali