NUORTEN RYHMÄ 12-18 v.

 

Toimintaidea ja tavoitteet:

Nuorten ryhmä on 12–18-vuotiaille tarkoitettu ryhmä, jossa harjoittelu alkaa muistuttaa vaatimustasoltaan aikuisten harjoituksia. Harjoitukset suunnitellaan kuitenkin huomioiden nuorten fyysis-motorinen kehitysvaihe. Ryhmän tavoitteena on luoda fyysinen ja lajitaidollinen pohja niin, että aikuisten ryhmään siirtyminen helpottuu. Harjoittelussa huomioidaan innostava harjoittelu, ryhmässä toimiminen ja suunnitelmallisuus. Toiminta on Tähtiseura-laatumerkin arvojen mukaista.

 

Aloittaminen:

Nuorten ryhmään otetaan alkeiskurssilaisia elo-syyskuussa ja tammikuussa. Alkeiskurssilaiset harjoittelevat yhdessä muiden Nuorten ryhmän harjoittelijoiden kanssa.

 

Nuorten ryhmä syksy 2018 

Nuorten ryhmä syksy 2018

 

 

Harjoitukset:

Nuorten ryhmän harjoitukset ovat maanantaisin klo 19.30-21.00 ja keskiviikkoisin klo 19.30–21.00 Lohjan Kamppailukeskuksen salilla kuuselankuja 4. Lisäksi Nuorten ryhmäläiset voivat käydä aikuisten ja junnujen harjoituksissa.

 Harjoituksien rakenne:

  • Alkulämpö (n. 30 min)
  • Karateosuus (n. 30 min)
  • Loppuharjoitus/huipennus/venyttely (n. 30 min)

Harjoitusten kausisuunnitelma löytyy myclubin tiedotteista.

 

Vyökokeet:

Nuorten ryhmässä käytetään aikuisten värivöillä harjoituskirjaa, johon tulee merkintä käydyistä harjoituksista. Kun vaadittava määrä on täynnä ja ohjaaja katsoo harjoittelijan olevan valmis, hän voi osallistua vyökokeisiin. Nuorten ryhmäläiset suorittavat keltaisen ja oranssin vyön harjoitusten yhteydessä järjestettävissä vyökokeissa. Vihreää tai ylempää vyötä suorittavat osallistuvat aikuisten kanssa samoihin vyökokeisiin. Vyökokeita järjestetään kerran lukukaudessa.

Vyökoevaatimukset löytyvät klikkaamalla tästä.

Jos Nuorten ryhmäläisellä on vielä juniorivyöarvo, hän sopii ryhmän vastuuohjaajan kanssa, milloin tasokokeen suorittaminen aikuisten vyötä varten on ajankohtaista. Tasokokeen voi suorittaa kerralla tai useammassa osassa harjoitusten yhteydessä. Toinen vaihtoehto on suorittaa tasokoe aikuisten vyökokeiden yhteydessä.

Tilanteen mukaan harrastaja voi myös suorittaa vielä juniorivyöarvoja Junnukaraten vyökokeissa.

 

Kauden tapahtumat:

Nuorten ryhmäläiset voivat osallistua seuran kaikkien lajien junioreiden yhteiseen pikkujouluun ja kesäleiriin.

 

Harjoittelumaksu:

Nuorten ryhmän harjoittelumaksu on 80 €/lukukausi. 18-vuotiaasta alkaen harjoitusmaksu on 120 €/lukukausi.

 

Siirtyminen seuraavaan ryhmään:

Nuorten ryhmän harjoittelija siirtyy aikuisten ryhmään viimeistään sinä vuonna, kun täyttää 20 vuotta. Harjoittelija voi erikseen sovitusti siirtyä kokonaan tai osittain harjoittelemaan aikuisten ryhmään kyseistä ajankohtaa aikaisemmin tai myöhemmin riippuen harjoittelijan koosta, taitotasosta ja vyöarvosta. Siirtymisestä sovitaan Nuorten ryhmän vastuuohjaajan kanssa.

 

Vastuuohjaaja:

Harry Heinonen, p. 040-5478186 

 


LKK / Tennari

LKK / Gruotilan sali