KMG Ground Fighting Course

tammikuu 26, 2019 

Tammikuussa 2019 järjestetään Espoossa maassa kamppailuun keskittyvä erikoiskoulutus.

KMG Ground Fighting Course on tarkoitettu sekä ohjaajille että oppilaille tasosta riippumatta. Se on räätälöity KMG harrastajan näkökulmasta palvelemaan ja tukemaan nimenomaan KMG harrastajan maassa kamppailun taitojen kehittämistä. Kurssi antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kertaheitolla nostaa oma matto-osaaminen uudelle tasolle. Lisäksi tasokokeiden kannalta kurssi on ehdoton etu ylempien graduate-tasojen harrastajille, jotka tähyävät jo kohti expert-tasoja ja siellä testattavaksi tulevia maassa kamppailun taitoja.

Tapahtuman tiedot:

  • Paikka: Espoon Krav Maga, Tuulikuja 1, Espoo, Finland
  • Ajankohta: 26.-28.1.2019
  • Harjoitusajat: 9:00 – 16:30 päivittäin (sisältäen lounastauon)
  • Ohjaaja: Rune Lind, KMG Expert 5

 Hinnat:

Ennakkovaraajan hinta 300 euroa

Normaalihinta 375 euroa

Kurssi on tarkoitettu käytäväksi pakettina, joten on suositeltavaa osallistua kaikille kolmelle päivälle. Koska kurssilla käydään materiaali läpi kumulatiiviseen tapaan, on sunnuntaille ja maanantaille osallistumisen edellytyksenä osallistuminen edeltävien päivien harjoitteluun. Mikäli haluaisit osallistua ainoastaan lauantaille tai lauantaille ja sunnuntaille hinnat ovat 125 euroa pelkkä lauantai (100 euroa ennakkovaraajan edulla) tai 250 euroa lauantai ja sunnuntai (200 euroa ennakkovaraajan edulla).

Ennakkovaraajan hinta on voimassa ennen 30.11.2018 ilmoittautuneille ja osallistumismaksun maksaneille.

Varustus:

Suojavarusteista tarvitaan hammassuojat, alasuojat ja MMA-hanskat (paksut, väh. 3 cm paksut). Koska kurssi koostuu maassa tehtävistä tekniikoista ja harjoitteita, vaatetuksen osalta on suositeltavaa käyttää pitkähihaista paitaa / rashguardia sekä pitkälahkeisia housuja / trikoita. Polvisuojien käyttö on myös suositeltavaa.

 Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen https://kmgfinland.com/tapahtuma/kmg-ground-fighting-course/

Lisätiedot ja kysymykset: info(a)kmgfinland.com


P-tasojen tasokoe

lokakuu 26, 2018 

KMG Practitioner-tasojen tasokoe järjestetään 26.10.2018 Espoossa.

 Tapahtuman tiedot:

  • Aika: 26.10.2018 perjantai klo 17 ->
  • Paikka: Espoon Krav Magan sali, Tuulikuja 1, Espoo
  • Aihe: P2-P5 tasojen tasokoe
  • Hinta: 30 euroa

Ilmoittautuminen https://kmgfinland.com/tapahtuma/p-tasojen-tasokoe/


Ilkka Tuomelalle Krav Maga 1 Dan

Lohjan Kamppailukeskuksen krav maga ohjaaja Ilkka Tuomela suoritti Suomen krav maga liiton historian ensimmäisen mustan vyön (1dan) kokeen 21.8.2016 Valkeakoskella pidetyissä mustanvyön kokeissa. Koe kesti 6 tuntia, jonka aikana testattiin kokonaisvaltaisesti osaamisen taso kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kokeen lopuksi testattiin nyrkkeilykehässä vielä henkinen taistelukestävyys 2 vs 1 täyskontaktiotteluissa , joita oteltiin yli 30 erää.

Lohjan kamppailukeskus onnittelee Ilkkaa kovasta ja hienosta saavutuksesta!!!!LKK / Tennari

LKK / Perttilän sali